Tot el que cal saber sobre la càrrega d’un cotxe híbrid endollable

Si t’has decidit a canviar de vehicle, el cotxe híbrid endollable és una interessant opció de compra. En el blog d’avui t’expliquem algunes característiques sobre els híbrids i tot el que cal saber sobre la seva càrrega. 

Cotxe híbrid endollable

Tot el que cal saber sobre la càrrega d'un cotxe híbrid endollable

El cotxe híbrid endollable és una opció de mobilitat sostenible, es tracta d’un vehicle que combina dos motors, un de combustió interna, que pot ser de gasolina o dièsel amb un altre elèctric, alimentat per bateries que es recarreguen en frenades o carregant en el corrent elèctric. La bateria d’aquesta mena de vehicles híbrids té una autonomia d’uns 52 km amb zero emissions que et permet recórrer petits trajectes quotidians, sense consumir carburants ni emetre gasos. Quan la càrrega d’un vehicle híbrid és baixa, el motor de combustió entra en funcionament, sense haver de prémer cap botó. 

Temps de càrrega d’un cotxe híbrid endollable

Si parlem del temps de càrrega que requereix un cotxe híbrid endollable, dependrà del tipus de carregador que usis i la potència que tinguis contractada (no sol ser més de 7kW). Si decideixes carregar a casa, pots instal·lar un punt de càrrega wallbox, amb ell carregaràs el teu vehicle el doble de ràpid que amb un endoll schuko. A més, el wallbox et garanteix seguretat i protecció en la bateria del teu cotxe híbrid i la instal·lació elèctrica. 

Els híbrids endollables, a diferència dels cotxes elèctrics, només permeten carregar la seva bateria amb corrent altern i a molta menys potència, perquè els seus acumuladors d’energia són menors. Amb un wallbox, en 3 hores podràs carregar al 100% de la bateria de l’híbrid a una potència de 7kW, en canvi, amb una presa schuko trigaries unes 6 hores. Per a cuidar la vida útil de la bateria del teu híbrid hauràs de seguir els mateixos consells que amb els elèctrics, t’ho expliquem en aquest blog. 

Per més informació sobre la càrrega dels cotxes híbrids o que carregador és el més oportú per a aquesta mena de cotxes elèctrics, contacta amb els nostres experts.