Tenim les solucions a
la mobilitat elèctrica sostenible

Solucions integrals

T’ho posem fàcil

Et visitem, dissenyem la teva solució en mobilitat elèctrica i t’entreguem una proposta a mida. Així de fàcil.

El nostre equip tècnic t’instal•la els carregadors que necessites per a sumar-te a la mobilitat elèctrica. T’ho configurem i posem en marxa per a què accedeixis des d’una APP o programa de gestió. Una plataforma de gestió que ofereix una visió global de l’estat i evolució de la càrrega elèctrica de la teva flota o vehicle particular a temps real des de qualsevol lloc del món.

Cargadores Wallbox

Projectes “clau en mà”

T’oferim una solució integral, estudi, disseny i instal•lació dels punts de càrrega personalitzats per al teu negoci. La millor solució per a la teva satisfacció.

Manteniment

El nostre equip tècnic instal•la i cuida tots els detalls, manté els punts de recàrrega en perfecte estat i t’ofereix un servei de manteniment complert.

Equilibri de càrrega

El nostre sistema adapta les estacions de càrrega a la potència disponible a les teves places d’aparcament en temps real, prestant servei a totes les càrregues que s’efectuen a la teva plaça de parking.

Eficiència de càrrega

La nostra tecnologia Power Sharing és la solució ideal per a la gestió d’energia, optimizant i repartint l’energia en funció dels vehicles carregant en temps real.

Plataforma de gestió

Gestionem la nostra carga amb la plataforma myWallbox. Gestió, control i organització de la informació a temps real. Tindràs tota la informació disponible per a prendre decisions de carga i d’eficiència energètica.

Fàcil instal•lació

Tenim totes les instal•lacions i models de carregador que adaptem al teu espai físic. Ràpid, intel•ligent i eficient.
Tindràs la teva instal·lació disponible en pocs dies.