Solucions per la llar

Passa’t al consum energètic sostenible

T’agradaria estalviar en la teva factura energètica? Viure en una llar amb consum energètic sostenible? Avançar cap a l’autoconsum i ajudar a combatre el canvi climàtic?
A SolarCEEL som experts en instal·lacions per a la llar d’energies renovables, instal·lacions fotovoltaiques, mobilitat sostenible i energia aerotèrmica.
Demana un estudi personalitzat sense compromís i comença a estalviar.

Porquè instal·lar plaques solars?

Estalvia fins un 70%

Amb una instal·lació adequada de plaques solars podràs gestionar la teva despesa energètica, recuperar la inversió ràpidament i reduïr més del 70% la factura de la llum.

Màxima comoditat

A SolarCEEL gstionem tota la paperassa per a que no t’ahgis d’amoïnar per res. També ens encarreguem de sol·licitar subvencions i ajudes per tal que et puguis beneficiar de l’estalvi quan abans millor.

Garantia de qualitat

SolarCEEL compta amb un equip expert amb anys d’experiència i amb els millors equips del mercat per a una major producció i fiabilitat.

Avança cap a l’autoconsum de la teva llar

A SolarCEEL t’ajudem a avançar cap a l’autoconsum en només 4 passes.

Projecte a medida

El nostre equip d’experts dissenya el projecte i proposa la solució més eficient per la teva llar. Pressupost a mida i sense compromís.

Gestions i permisos

A SolarCEEL ens encarreguem de la paperassa i la burocràcia necessàries per aconseguir totes les ajudes disponibles per la teva llar.

Instal·lació

El nostre equip tècnic instal·la i cuida tots els dfetalls per aconseguir una instal·lació eficient amb la major comoditat per el client.

Gestió i control

T’ensenyem com pots gestionar la instal·lació per a controlar el consum i estalviar encara més.

FAQs: Preguntes freqüents

QUAN COSTA INSTAL·LAR PANEL SOLARS A CASA?

El preu de les plaques solars fotovoltaiques és cada cop més econòmic. Una instal·lació fotovoltaica pot partir dels 4.000€. Cal tenir en compte que, a més de la possibilitat de finançament de la instal·lació, hi ha nombroses subvencions europees i bonificacions estatals, com la bonificació d’IBI a la majoria de ciutats d’Espanya.

EN QUAN TEMPS S’AMORTITZEN LES PLAQUES SOLARS?

Depèn de la instal·lació però la mitjana d’amortització d’una instal·lació fotovoltaica, als preus de la llum actuals, es pot aconseguir en un període entre 3 i 5 anys.

NECESSITO PERMISOS PER A INSTAL·LAR PLAQUES SOLARS A CASA?

A nivell estatal no hi ha legislació que impedeixi, prohibeixi o multi per la instal·lació de plaques solars en habitatges particulars. Per contra, l’administració pública fomenta aquest tipus d’instal·lacions per a autoconsum. El que sí que podem trobar-nos és amb particularitats locals. Abans de realitzar la instal·lació de plaques solars cal avisar l’Ajuntament que es durà a terme. En aquests casos, a SolarCEEL controlem tots els requisits legals i assessora els nostres clients per prendre la millor opció en cada cas.

QUANTS PANELS SOLARS NECESSITO PER UNA CASA DE 100 M²?

En un habitatge de 100 m² on hi viuen 4 persones es gasten uns 3.000 kWh anuals. Per a aquesta quantitat delectricitat, es necessitarien entre 5 i 7 plaques solars fotovoltaiques.

Para conocer el número exacto de placas solares en SolarCEEL realizamos un estudio personalizado para determinar

los factores determinantes: metros cuadrados, cuántas personas viven en la casa y consumen energía, zona geográfica o orientación de la casa.

LA CASA HA DE TENIR ESPECIFICACIONS CONCRETES PER A LA INSTAL·LACIÓ DE PLAQUES SOLARS?

Cinc requisits:

1. Disposar duna superfície de més de 20 m².

2. Disposar d’una teulada o terrat amb una superfície suficient per instal·lar els panells solars.

3. Que la zona tingui el màxim dexposició a la llum solar i estigui, si és possible, lliure dombras. Per això és recomanable la instal·lació de les plaques solars a teulades, cobertes i terrasses d’edificis.

4. La teulada ha d’estar en bones condicions per assegurar el manteniment dels panells solars, que tenen una vida útil de 35 anys o més.

5. Els panells solars fotovoltaics són compatibles amb pràcticament tots els tipus de teules: fusta, formigó, material compost, quitrà, grava, pissarra i metall.

QUAN COSTA INSTAL·LAR PLAQUES SOLARS EN UNA SEGONA RESIDÈNCIA?

Com que es tracta d’un habitatge de residència parcial, el primer que hem de tenir en compte és la quantitat d’energia que realment necessitem i valorar l’estalvi en base a aquesta variable.

La inversió de la instal·lació no varia respecte a l’habitatge habitual, però el temps d’amortització pot canviar.

Sol·licita el teu estudi personalitzat per casa teva


    He leído y acepto la Política de Privacidad.