Solucions per a l’empresa

Amb l’autoconsum, la teva empresa guanya

Cada cop més empreses s’han adonat dels múltiples beneficis que els aporta les energies renovables en general i l’energia solar en particular.

Entre els nombrosos avantatges d’invertir en autoconsum a la teva empresa destaquem l’estalvi econòmic, les subvencions i beneficis fiscals, una independència energètica més gran i la reducció d’emissions de CO2.

A SolarCEEL t’ajudem a fer-ho possible.

Perquè instal·lar renovables a la teva empresa?

Estalvi i beneficis econòmics

La despesa energètica es redueix des del primer moment i la inversió té un TIR superior al 14%. A més de la reducció del cost energètic, la teva empresa pot obtenir subvencions i beneficis fiscals.

Màxima comoditat

A SolarCEEL gestionem tota la paperassa perquè no t’hagis de preocupar per res. També ens encarreguem de sol·licitar subvencions i ajuts per poder beneficiar-te de l’estalvi com més aviat millor.

Garantia de qualitat

SolarCEEL compta amb un equip expert amb anys d’experiència i amb els millors equips del mercat per a més producció i fiabilitat.

Avança cap a l’autoconsum de la teva empresa

A SolarCEEL us ajudem a avançar cap a l’autoconsum en només 4 passes.

Projectes a mida

El nostre equip d’experts dissenya el projecte i proposa la solució més eficient per a casa teva. Pressupost a mida i sense compromís

Gestions i permisos

A SolarCEEL ens encarreguem de la paperassa i la burocràcia necessàries per aconseguir tots els ajuts disponibles per a la teva llar.

Instal·lació

El nostre equip tècnic instal·la i cuida tots els detalls per aconseguir una instal·lació eficient amb la major comoditat per al client.

Gestió i control

T’ensenyem com pots gestionar la instal·lació per controlar el consum i estalviar encara més.

Sol·licita un estudi personalitzat per la teva empresa


    He leído y acepto la Política de Privacidad.