Quin carregador elèctric he d’instal·lar a la meva segona residència?
Segons un estudi realitzat a Espanya, un 12% dels habitatges en propietat de particulars s’utilitzen com a segona residència. Per tant, són 6 milions d’espanyols que els caps de setmana o en vacances es traslladen a la seva segona residència. Com ja comentàvem en el blog de CEEL, cada vegada hi ha més persones que decideixen emprendre les seves vacances amb cotxe elèctric, i gràcies als punts de càrrega que pots trobar en la via pública o gasolineres, no hauràs de preocupar-te per l’autonomia del teu cotxe.
Però si habitualment passes el teu període de vacances a la teva segona residència, com carregaràs el teu cotxe elèctric?
Endollar el teu vehicle a un shucko podria ser una opció, però, aquest a la llarga podria donar problemes en la seguretat de càrrega del teu cotxe i danyar la instal·lació de la xarxa elèctrica del teu segon habitatge. Per a més seguretat, comoditat i rapidesa, a CEEL et recomanem instal·lar un punt de càrrega també a la teva segona residència. Abans de saber quin carregador elèctric instal·lar a la teva segona residència, hauràs de respondre aquestes preguntes:
Quantes vegades a l’any vas a la teva segona residència? A quants km està el teu segon habitatge de la teva llar principal? Tens pàrquing particular o comunitari? Tens a prop algun cargador públic per a complementar la bateria?
A CEEL busquem la millor opció de punt de càrrega per a les teves necessitats i característiques del lloc on vulguis instal·lar-lo. Per això, una bona elecció seria el carregador Wallbox gamma Pulsar, la combinació perfecta de tamany compacte i funcions potents. El Pulsar es diferencia de la resta de carregadors pel seu disseny minimalista, pensat per a un ús nocturn a una potència de 7kW fins a 22kW. Aquest wallbox és fàcil d’usar (amb l’App) i molt segur per a protegir la teva instal·lació elèctrica.
Si vols instal·lar un carregador elèctric a la teva segona residència, parla amb Mauro i aconsella’t de quin és el més òptim per a les teves característiques i necessitats d’ús.
Leave A Comment