Perquè hauries d’incorporar a la teva empresa estacions de càrrega de vehicles elèctrics

Cada cop ens trobem amb més punts de recàrrega de vehicles elèctrics als pàrquings, carrers… i les vendes de VE són cada cop majors, per això és el moment idoni perquè les empreses aprofitin aquesta oportunitat i desenvolupin la seva infraestructura de recàrrega per als seus treballadors.

Cada cop estem més preocupats pel medi ambient, per això la instal·lació de carregadors elèctrics farà que augmenti la reputació de la teva marca, posicionant-la com una empresa sostenible i conscienciada amb el medi ambient.

A CEEL us portem el carregador Commander 2 de Wallbox, especialment dissenyat per a zones semipúbliques o zones d’estacionament corporatives.

Beneficis de les estacions de recàrrega per a la teva empresa:

Fàcil d’utilitzar

Incorpora una pantalla tàctil que facilita el desbloqueig i la configuració de la càrrega.

Controlat

Podràs tenir accés a la plataforma myWallbox per controlar tots els carregadors i usuaris, utilitzar les solucions de gestió d’energia, aprofitar els nostres sistemes de pagament integrats i moltes més opcions.

Durabilitat

Commander 2, amb els graus de protecció IP54 i IK10, és resistent a l’aigua i a la pols per a una instal·lació segura a interiors i exteriors.

Tenim el que necessites per adaptar a la nova mobilitat l’aparcament de la teva empresa, pensant en els teus empleats, clients i proveïdors.

No esperis més, contacta amb nosaltres!