Per què instal·lar un punt de càrrega a la teva empresa?

Després de les restriccions de mobilitat de les grans ciutats, cada vegada seran més els conductors que optaran per l’ús de vehicles elèctrics. Per aquest motiu, serà necessari instal·lar més punts de càrregues en les empreses, per què seran més els conductors amb cotxes elèctrics. Com a propietari d’una empresa, hauràs de prevenir aquest canvi cap a la mobilitat sostenible i facilitar als teus treballadors solucions de càrrega elèctrica en el seu lloc de treball.

Però, per què instal·lar un punt de càrrega a la teva empresa? 

-Fomenta la fidelitat dels treballadors i clients. 

L’augment de conductors de vehicles elèctrics farà que molts dels treballadors busquin la comoditat amb el seu estil de vida sostenible, i si en el seu lloc de treball existeixen carregadors elèctrics, hi haurà més empleats fidels. En conseqüència, tenir punts de càrrega portarà nous clients que apostin pel transport sostenible i creixerà la lleialtat d’aquests nous consumidors. 

– Impulsa la mobilitat sostenible i la cura del medi ambient. 

Amb infraestructures de càrrega elèctrica, la teva empresa contribuirà a reduir les emissions de CO₂ en el planeta, ajudant a disminuir la petjada de carboni i l’impacte ambiental.

– Millora la imatge i reputació de l’empresa. 

Un informe de Forbes publicat al 2017 va revelar que el 87% dels consumidors solen tenir una imatge més positiva de les empreses que donen suport a les iniciatives socials i mediambientals. Per tant, els punts de càrrega recolzaran els nostres valors de marca, creant un atractiu en el negoci i un avantatge competitiu amb una visió pionera. Això es podrà traduir en augment de vendes i generació d’una nova quota de mercat.

– Adquireix informació útil de les dades. 

Obtenir informació de dades dels punts de càrrega serà útil per a prendre millors decisions en un futur. La informació sobre l’activitat del carregador elèctric, el consum de kWh, la reducció de CO₂, l’estalvi d’energia i el cost ajudarà a realitzar avaluacions de gestió interna o per a declaracions d’impostos, i així prendre decisions contrastades. 

– Compliment amb noves normatives vigents. 

Com el Reial decret llei 29/2021 indica, s’hauran d’adoptar mesures urgents en l’àmbit energètic per al foment de la mobilitat sostenible abans de l’1 de gener de 2023. Són moltes les empreses que hauran d’instal·lar punts de càrrega, sempre que tinguin més de 20 places d’aparcament.

– Estalvi econòmic i maximitza la teva capacitat elèctrica. 

Podràs beneficiar-te d’ajudes per a implementar una infraestructura de càrrega elèctrica a través de subvencions estatals o autonòmiques, per a suportar el cost d’instal·lació inicial. Apostar per carregadors bidireccionals, et permetrà proporcionar també energia per a la teva empresa, generant així una maximització de la capacitat elèctrica. 

Instal·lar punts de càrrega a la teva empresa et beneficiarà a tu, propietari del negoci, a la mobilitat dels teus treballadors i crearà un valor afegit amb la responsabilitat social de la teva empresa. 

Aprofita el moment i prepara el teu negoci per a una mobilitat sostenible, electrifica la teva empresa. A CEEL tenim la millor opció de carregador elèctric per a la teva empresa, contacta’ns sense compromís