Diferències entre Wallbox Gamma Copper i Gamma Pulsar

Avui us explicarem la versatilitat de la gamma Copper en enfront de les funcionalitats de la gamma Pulsar. Els dos carregadors elèctrics han sigut creats per proporcionar un disseny versàtil però elegant per conductors de vehicles elèctrics i estacionaments comercials.

A continuació, us expliquem algunes de les seves diferències i similituds:

La combinació de les característiques de la Gamma Pulsar ha fet que es converteixi en l’opció ideal per la teva llar, així com la Gamma Copper per la teva empresa.

A quins vehicles s’adapta i amb quina potència màxima?

Els dos carregadors són universals permetent que s’adaptin a vehicles de tipus 1 i tipus 2 amb una potència màxima de 22kW.

Tant la gamma Copper com la gamma Pulsar són resistents a l’aigua i a la pols per una instal·lació segura a exterior i interiors.

Els carregadors Wallbox gama Pulsar i gama Cooper tenen app?

Tots dos carregadors elèctrics disposen de l’aplicació myWallbox. Amb Pulsar podràs programar les sessions de càrrega per aprofitar les tarifes d’energia fora de les hores pico, controlar el seu estat del carregador i molt més. I, amb la gamma Copper podràs accedir-hi per controlar els diferents carregadors i usuaris, utilitzar les solucions de gestió d’energia, aprofitar els nostres sistemes de pagos integrats i moltes opcions més.

Ens adaptem al teu espai!

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sense cap mena de compromís.