La carga inteligente: una tecnología beneficiosa para todos Galería La carga inteligente: una tecnología beneficiosa para todos coches eléctricos La carga inteligenteDescobreix la millor experiència de càrrega elèctrica amb MyWallbox

A CEEL us ho volem posar fàcil, per això t’oferim MyWallbox, una aplicació creada tant per l’ús particular com per l’empresa, amb l’objectiu de gaudir de la millor experiència de càrrega elèctrica mitjançant diferents usos com la gestió de l’ús de l’energia i els nivells de potència en remot a temps real, entre moltes altres funcions.

A continuació parlarem del seu ús per a particulars, on podreu veure les diferents aplicacions i usos.

App Mòbil MyWallbox

Des de l’aplicació del teu smartphone podràs observar l’estat del carregador i controlar-ho en remot, programar la càrrega sabent quan l’energia és més econòmica, visualitzar les estadístiques a temps real i protegir el carregador bloquejant-ho pel seu ús indesitjat.

Smartwatch App MyWallbox

Gaudeix de la màxima comoditat rebent les notificacions quan la teva càrrega ha finalitzat, controla el carregador des de qualsevol lloc i monitora la càrrega a temps real.

Dintre d’aquests dos dispositius podràs rebre les notificacions de manera automàtica, com “recorda connectar el teu cotxe abans que comenci la càrrega programada” o “La càrrega del teu vehicle ha finalitzat”. A més, compta amb unes estadístiques on podràs tenir accés en qualsevol moment a les sessions de càrrega, filtrar per períodes de temps, observar les dades de la teva càrrega en funcionament i visualitzar les gràfiques de l’evolució del consum.

A CEEL comptem amb la tecnologia Wallbox, l’empresa pionera i referent en càrrega de vehicles elèctrics.