servicio integral cargadores electricos

Com mantenir la bateria del teu vehicle en perfecte estat

Així com protegim i cuidem els nostres mòbils i altres electrodomèstics, les bateries dels cotxes també requereixen atencions. Avui et donem una sèrie de consells per a fer un bon ús del propi.

Evitar que el teu vehicle es quedi sense bateria

Descarregar la bateria fins al 0% pot afectar seriosament a la seva vida útil. Aquest efecte és més perjudicial si roman descarregada una gran quantitat de temps, ja que la bateria pot quedar inutilitzada per complet.

Evitar carregar sempre la bateria al 100%

És aconsellable utilitzar un límit de càrrega aproximadament el 90% quan es realitza la càrrega diària de la bateria i aprofitar tot el potencial de la bateria i el 100%, quan s’ha de realitzar un desplaçament diferent de l’habitual i es vulgui assegurar arribar al destí. També és aconsellable no deixar el cotxe carregat al 100% durant més de vuit hores.

Evita temperatures extremes 

La calor és l’enemic de les bateries d’ions de liti i el fred extrem afecta més al rendiment que a la degradació, de manera que pot reduir la capacitat de càrrega. Per tant, la temperatura perfecta per al teu vehicle ha d’estar entre els 20° i els 30 °C.

Demana’ns la informació que necessitis!