Com aconseguir instal·lar un carregador de VE si ets llogater

Per als propietaris d’un habitatge o un apartament instal·lar un carregador de vehicles elèctrics (VE) és relativament senzill. Però saps que els llogaters també poden instal·lar-se estacions de càrrega? No només és possible sinó que és més senzill del què et penses.

Qüestió de drets

A Espanya no es necessita l’aprovació dels administradors de la propietat o d’altres residents, només és necessari que el propietari del VE paguin les despeses.

Aconseguir suport

Encara que no sigui obligatori, sumar suports sempre és recomanable. Instal·lar un sistema de càrrega per a VE té moltes avantatges i és convenient explicar-les. 

Si el propietari no vol instal·lar un sistema de càrrega de VE només per a tu sempre podem despertar l’interès dels veïns, però és important assegurar-nos que el propietari coneix els incentius disponibles a cada comunitat autònoma. Per a més informació o saber com sol·licitar la subvenció, pots consultar-nos i et donarem l’ajuda que necessites.

Troba el carregador adequat per a tu i els teus veïns 

No es pot criticar a ningú per pensar que una xarxa de carregadors pot suposar un problema a l’hora de saber qui paga què. El més provable és que el propietari es preocupi pels tràmits administratius addicionals que comporta la instal·lació d’un sistema de càrrega de VE a la finca. De la paperassa ens encarreguem a CEEL. 

Existeixen carregadors adaptats per facilitar que múltiples usuaris carreguin sense problemes. Per exemple, els Commander 2 de Wallbox permeten un accés senzill i segur gràcies a una pantalla tàctil integrada. Amb l’aplicació myWallbox, per exemple, els propietaris poden gestionar múltiples usuaris i utilitzar la solució de pagament integrada o rebre fàcilment els pagaments, ja sigui per cada càrrega o de forma mensual. Una solució amb un carregador intel·ligent, per tant, pot tranquilitzar els propietaris preocupats per possibles increments de despeses energètiques i de la demanda d’energia.

Aconsegueix ajuda sobre la instal·lació

La idea d’instal·lar una xarxa de carregadors de VE pot resultar aclaparadora en un primer moment. és important comptar amb un instal·lador certificat i qualificat com CEEL per a que t’ajudi amb la instal·lació i t’assessori en tot moment.

Ha arribat el moment de fer un pas endavant i decidir-se d’una manera definitiva per la mobilitat sostenible a nivell individual i col·lectiu.