Beneficis de gestionar un cargador elèctric amb App

A CEEL volem millorar l’experiència dels usuaris de vehicles elèctrics. Avui us mostrarem els beneficis de tenir un cargador elèctric controlat per una App com MyWallbox. 

Amb l’App volem facilitar la vinculació del teu carregador elèctric amb el teu dispositiu intel·ligent a través de wifi o bluetooth. MyWallbox està dissenyada per a facilitar algunes tasques relacionades amb la gestió dels teus carregadors tant com particular com empresa.

Els beneficis més destacables de l’App per a particulars són:

-Controla el teu punt de càrrega en qualsevol moment i lloc.

Analitza els consums en l’historial.

Programa els temps de càrrega, configurant l’inici i el final, analitzant els diferents paràmetres per a triar les hores que menys cost econòmic tinguin. 

-Millora la intel·ligència del teu carregador i estalvia en la teva factura de la llum

Rep notificacions de manera automàtica si ho desitges: “La càrrega del teu cotxe ha acabat”, “Recorda endollar el teu cotxe abans que comenci la càrrega programada”, “Hi ha una actualització de programari de carregador disponible”.

Monitoritza la càrrega, observa estadístiques i gràfics de l’evolució del consum d’energia a temps real. 

Protegeix el carregador, podràs bloquejar-lo amb l’App quan hi hagi sobrecàrrega. 

Si tens un negoci amb carregadors elèctrics, segur que necessitaràs comptar amb una plataforma amb App, que permeti obtenir informació del funcionament dels diversos punts de càrrega de l’empresa. Amb l’App per a empreses obtindràs beneficis extra com:

-Permet supervisar i administrar el consum de cada punt de càrrega.

Gestionar tots els carregadors, agrupant les localitzacions, administrant les altes i baixes dels usuaris

Monitoritzar a temps real, traient un reporting avançat i crear gràfics personalitzats per a cada usuari. 

Activar els pagaments i transferències

A més, MyWallbox és una app adaptada tant a mòbil com a smartwatch, amb un tauler de comandaments molt intuïtiu i fàcil d’usar perquè tinguis tota la informació del teu carregador elèctric i el teu cotxe. 

A CEEL, busquem la millor solució per a les teves necessitats en mobilitat elèctrica. Si vols saber més informació sobre mobilitat sostenible o l’App MyWallbox, posa’t en contacte amb els nostres experts.