Avantatges d’instal·lar punts de càrrega al teu hotelAvantatges d’instal·lar punts de càrrega al teu hotel

Cada vegada són més les persones que opten per la mobilitat sostenible i decideixen comprar-se un vehicle elèctric, tal com ens afirma l’ANFAC, el 33,32% dels vehicles matriculats al nostre país en 2021 són híbrids (endollables o no) i elèctrics. Ara que s’acosten les vacances, segur que has pensat a fer turisme amb el teu cotxe elèctric, però el lloc per a carregar-lo condicionarà la ruta del viatge. Observant aquesta tendència del mercat, des de CEEL veiem la necessitat d’augmentar les estacions de càrrega elèctrica i una oportunitat per al teu hotel. Els hotels tenen una ubicació privilegiada, amb moltes places de pàrquing, contractes energètics d’alta tensió contractats, energia sobrant durant la nit i un gran nombre d’hostes.

En aquest post del blog et mostrarem els avantatges d’actualitzar el teu hotel, buscant la millor experiència per al client i un benefici per al teu negoci:

Captar nous clients, en els cercadors per a reserves d’hotels ja et donen l’opció per a triar un destí amb punt de càrrega elèctrica, de fet, és el primer que miren els usuaris de cotxe elèctric quan decideixen on anar de vacances. La seva ruta es veurà condicionada pel punt de càrrega nocturna del cotxe. 

Fidelitzar clients amb el bon servei de punts de càrrega, sent també un benefici per als treballadors i/o proveïdors que ja tenen o es disposen a comprar un cotxe elèctric o híbrid endollable.

Oferir un nou servei, això significa crear diferenciació amb altres hotels de la zona i un avantatge competitiu. 

Comprometre’s amb el medi ambient, donar suport a objectius de sostenibilitat i mobilitat elèctrica. Amb la reducció de contaminació de l’aire i els gasos de l’efecte d’hivernacle, podries aconseguir el certificat Green Point. Considerar-se un hotel amb atractiu eco-friendly també és un avantatge competitiu. 

Estalviar en costos inicials, acollint-se a ajudes econòmiques estatals per a la creació d’infraestructures per a promoure la sostenibilitat i la mobilitat elèctrica.

Maximitzar la capacitat energètica, emmagatzemant l’energia per al propi hotel i/o vendre l’excedent a la xarxa elèctrica. 

Decidir cobrar l’energia de càrrega als propis clients, pot aportar beneficis monetaris per a poder amortitzar la infraestructura del punt de càrrega. 

Si vols saber més informació de com instal·lar un punt de càrrega al teu hotel, pots posar-te en contacte amb el nostre expert en movilitat elèctrica, Mauro Ingegneri.