Avantatges de tenir un punt de càrrega elèctrica a casa

Les vendes de cotxes elèctrics mantenen la seva tendència, a Espanya el mes de maig de 2022 es van vendre 2.241 cotxes elèctrics, per tant, comparant amb el període de l’any anterior, han crescut un 12,6%. Malgrat la pujada de preus dels automòbils, el cotxe elèctric continua sent uns dels més venuts del mercat espanyol. Avantatges de tenir un punt de càrrega elèctrica a casa

Podem afirmar que aquests vehicles elèctrics són el futur de l’automoció i una ajuda per al medi ambient, per això a CEEL volem facilitar a l’usuari l’experiència d’ús del cotxe elèctric. Si estàs pensant a comprar-te un cotxe elèctric o híbrid endollable, hauràs de tenir en compte molts factors i una vegada tinguis decidit el model d’automòbil, només hauràs de preocupar-te per a carregar-lo. En el blog d’avui et presentem els avantatges que podràs aconseguir tenint un carregador elèctric a la teva casa. 

Comoditat, regularitat, velocitat d’un punt de càrrega

Instal·lant un punt de càrrega, en comptes de carregar amb un endoll normal, podràs programar el teu punt de càrrega i augmentaràs la potència i velocitat de càrrega. Sent la comoditat d’arribar a casa i carregar-lo, sense haver de buscar un punt de càrrega lliure, que igual no està ni prop de la teva llar. Si uses amb regularitat el cotxe elèctric, és més eficient tenir un cargador a casa i per exemple, un altre en el treball.

Càrrega de manera segura el teu cotxe elèctric a casa

A través d’un carregador tipus wallbox, el teu vehicle estarà protegit de qualsevol sobrecàrrega o escalfament de la instal·lació elèctrica. A CEEL, abans d’instal·lar-te el punt de càrrega elèctrica, revisem la teva instal·lació i si fa falta, la dimensionen perquè no ocorri cap tall en la xarxa elèctrica. 

Recàrrega amb el mínim cost a casa 

Carregar a casa és l’opció més econòmica, ja que podràs aprofitar les hores de menys cost i a final de mes estalviaràs en la teva factura de la llum. Amb l’app de wallbox podràs programar i manejar les càrregues del teu cotxe elèctric perquè els costos de xarxa elèctrica siguin mínims. 

Alimenta la teva casa amb el teu cotxe elèctric

Si el teu carregador elèctric disposa de tecnologia bidireccional, podries usar la bateria del teu vehicle per a emmagatzemar energia per a alimentar la teva llar, per exemple, podries guardar energia de les hores de tarifa baixa i així estalviaries en la teva factura de la llum.

Ara que ja has vist els avantatges de disposar d’un punt de càrrega elèctrica a casa, només et queda decidir quin tipus de carregador és el més òptim per al teu ús habitual del cotxe. A CEEL, t’ho posem fàcil i t’assessorem perquè triïs el carregador elèctric que més satisfà les teves necessitats. Contacta sense compromís amb els nostres experts i pren una decisió amb tota la informació.