Avantatges de disposar d’un carregador elèctric a casa

La mobilitat elèctrica i el cotxe elèctric s’està convertint cada cop més en una tendència a l’alça, principalment pel seu baix cost de funcionament i per la creixent preocupació sobre la salut del planeta, però és cert que segueixen existint dificultats a l’hora de trobar un punt de càrrega.

Disposar d’un carregador propi pot convertir-se en una bona opció per estalviar costos i invertir en funcionalitat, ja que permet oblidar-se de buscar punts de recàrrega i tenir el teu cotxe sempre a punt. T’ho has plantejat algun cop?

A continuació et mostrem alguns dels seus avantatges.

Comoditat d’un carregador de cotxe elèctric a casa

És molt senzill d’utilitzar i podràs carregar el teu vehicle sempre que ho necessitis o quan els teus horaris t’ho permetin, al teu propi domicili, sempre a punt per a circular per la ciutat quan ho requereixis.

Velocitat de càrrega carregador elèctric a casa

La velocitat dels carregadors que s’instal·len a la llar és superior, amb una capacitat de càrrega de fins a 22kW. La càrrega pot ser fins a deu cops més ràpida que si connectem la bateria a un endoll convencional.

Estalvi amb un carregador elèctric a casa

Amb un sistema de càrrega per al teu cotxe elèctric a la llar estalviaràs diners, ja que gràcies a l’app myWallbox, podràs planificar les sessions de càrrega per aprofitar les tarifes reduïdes de menor demanda.

Si estàs pensant a instal·lar un carregador pel teu cotxe elèctric a la llar, contacta amb CEEL i t’assessorarem en tot el que necessitis.