Algunes de les diferències entre un cotxe híbrid i un cotxe elèctric

Cada cop existeixen més opcions quan t’enfrontes a la compra d’un cotxe nou, escollir el que més s’adapti a tu i el que millor cobreixi les teves necessitats no és una feina fàcil.
Si estàs pensant entre comprar un cotxe híbrid o un cotxe elèctric, en aquest espai analitzarem quines són les seves principals avantatges i desavantatges.

Cotxes híbrids

Els cotxes híbrids són més econòmics, encara que el seu preu sigui més elevat que un vehicle tradicional. Són més fàcils d’utilitzar, ja que tota la seva tecnologia està automatitzada, optimitzant la càrrega de la bateria i reduint el consum de les emissions CO2. A més, disposa d’una major autonomia i menor consum i els sistemes de recuperació d’energia ajuden a recarregar la bateria en circulació.

Cotxes elèctrics

El consum de combustible i de les emissions de partícules contaminants són nul·les en un cotxe elèctric i la seva energia no genera cap residu. Els motors elèctrics ofereixen una alta potència i els costos per l’ús i el manteniment són molt baixos. A més, recarregant en el treball o en les estacions de càrrega pública, les despeses es redueixen considerablement.
Un cotxe elèctric ofereix una major autonomia fent servir tan sols l’electricitat com a font d’energia i no generen soroll quan viatges, reduint la contaminació acústica de les ciutats.

Consulta’ns i t’ajudarem en tot el que necessitis.