A CEEL optem per la innovació i la tecnologia

A CEEL optem per la millor solució de càrrega, sigui per la teva llar o sigui pel teu lloc de treball, amb diferents opcions preparades per connectar el teu vehicle a un carregador que permeti una alimentació ràpida i de màxima potència.

Estudiem cada cas en particular per trobar el carregador que millor s’adapti a tu posant sempre al teu servei la nostra experiència pel teu projecte de mobilitat prioritzant sempre els següents principis bàsics.

Equilibri de càrrega amb un cotxe elèctric

El nostre sistema adapta les estacions de càrrega a la potència disponible a les teves places d’aparcament en temps real, prestant servei a totes les càrregues que s’efectuen a la teva plaça de pàrquing.

Eficiència de càrrega amb un cotxe elèctric

La nostra tecnologia Power Sharing és la solució ideal per a la gestió d’energia, optimitzant i repartint l’energia en funció dels vehicles carregant en temps real.

Plataforma de gestió amb un cotxe elèctric

Podem gestionar la nostra càrrega amb la plataforma myWallbox. Gestió, control i organització de la informació a temps real. Tindràs tota la informació disponible per a prendre decisions de càrrega i d’eficiència energètica.

Posa’t amb contacte amb nosaltres per rebre assessorament gratuït!